UAB „Nokvėja”

RŪKYTA LAŠIŠA


Gaminame tik iš kokybiškos atvėsintos lašišos. Filė pjaunama rankomis, ne mašinomis. Lašišai sūdyti naudojama tik druska ir cukrus. Žuvis rūkoma šaltu dūmu autentiškoje rūkykloje, po to dar yra brandinama. Procesas natūralus, todėl lėtas. Produktas paruošiamas per 3-5 paras. Mūsų šalto rūkymo lašišos filė yra subtilaus skonio, maloniai jaučiamas natūralaus dūmo aromatas. Kadangi nenaudojami jokie cheminiai priedai, geriausia ją suvalgyti per 10 parų nuo pagaminimo datos. 
Laikyti šaldytuve 0-4C.

Pakuojame į vakuumą visą filė (2-2,5 kg) ir porcijomis: gabaliukais po 200 g, riekelėmis po 100 g, 200 g.